woensdag 17 december 2014

Broodjestijd BV - eindejaar 2014

De laatste loodjes van het jaar, december. En wat een jaar is het geweest. Veel wijzigingen, nieuwe producten in het assortiment, zoekende naar leveranciers die passen bij mijn visie en mijn instelling, nieuwe klanten mogen begroeten en nu aan het eind van het jaar staat er een team mensen om mij heen die hart hebben voor de onderneming(en) en mij (onder)steunen. Ook wil ik mijn bestaande (trouwe) klanten bedanken. Die zijn met mij meegegroeid en mij trouw gebleven dit jaar ondanks alle nukken en veranderingen.

Vrijdag 19 december kunt u kerststol komen proeven in de keuken, als u in de buurt bent. Wilt u er 1 bestellen ook dat kan tot 18 december.


Wat zit er allemaal in; 100% amandelspijs, krenten en rozijnen, noten, rum, meel, gist en verder helemaal niets. Geen verbeteraars, geen E-nummers, geen stofjes om uw kerststol weken vers te houden, alleen maar pure ingredienten. 

Tijdens kerst en Oud en Nieuw werken we gewoon door. Alleen op vrijdag 2 januari worden er maar bestellingen tot 10 uur aangenomen, daarna wordt alles gemaakt en weggereden. 

Namens Marcel, Richard, Peter en mijzelf HELE FIJNE FEESTDAGEN!




Voor het gehele assortiment en informatie kunt u onze website bezoeken broodjestijd.nl

maandag 24 november 2014

December bij Broodjestijd BV

Helaas alweer een tijdje geleden dat ik nieuwtjes hier heb kunnen melden. December komt er nu met rasse schreden aan en die brengt heel veel lekkers mee. Zo hebben we vorige week de kerststol getest. Niet die voor u maar deze hebben we lekker zelf gegeten. Met de komst van de rijskast kunnen we nu namelijk heel veel zelf vers maken in de keuken. Reint helpt daarin een beetje mee door de ambachtelijke ingrediĆ«nten te kneden den de mooie vormen te maken, daarna komen de producten naar eigen keuken om verder verwerkt te worden. Op de bovenste plank in de rijskast liggen de boterknopen en daaronder de 2 kerststollen van Broodjestijd BV.



Wat zit er allemaal in; 100% amandelspijs, krenten en rozijnen, noten, rum, meel, gist en verder helemaal niets. Geen verbeteraars, geen E-nummers, geen stofjes om uw kerststol weken vers te houden, alleen maar pure ingredienten. Dit houdt wel in dat u deze kerststol geen weken goed kan houden, als dat al zou lukken. Zodra Sinterklaas weer is vertrokken komt het kerstassortiment op de website. 

Voor december is het broodje van de maand een jumbo meergranen met een blauwader kaas, sla, komkommer en lekkere verse pijnboompitten.

Voor het gehele assortiment en informatie kunt u onze website bezoeken broodjestijd.nl

donderdag 23 oktober 2014

BROODJESTIJD BV - SINTERKLAAS

Het weer begint eindelijk mee te werken dat het herfst is en langzamerhand tijd wordt onze gedachten te zetten naar Sinterklaas en kerst.

Zoals vorig jaar kunt u ook dit jaar Sint en kerst assortiment bij Broodjestijd BV bestellen. Alle producten zijn gemaakt in samenwerking met Reint, onze handyman van het zachte assortiment, en worden op onze eigen locatie verder verwerkt. Wat betekent dat? Op de dag van levering gaan de staven, letters, broden bij Broodjestijd BV de oven in en komen vers en misschien nog warm uw kant op. 

Voor de Sinterklaas hebben we een klein assortiment maar o zo lekker:
- hartige saucijzenletter (nog maar een beperkt assortiment te bestellen) 
- roomboter amandelstaven en -letters
- speculaasbrokken (per 2 verpakt)
- stukje gevuld speculaas van 350 gram

Op de website BroodjestijdBV kunt u direct uw bestelling plaatsen. 


 

 

woensdag 1 oktober 2014

Broodjestijd BV - oktober 2014

In de maand oktober staat de speltbol in het zonnetje, een duidelijk broodje waarvan gezegd kan worden dat gezond ook heel lekker is. Met de ambachtelijke filet americain van onze slager uit het Amsterdamse is dit broodje een traktatie op zich. Maar... om het helemaal leuk te maken krijgt u er in oktober een flesje sinaasappelsap 330cl helemaal GRATIS bij.

Dan wordt de website langzaamaan gevuld met allemaal lekkere belegsoorten. Naast de vleeswaren en salades van onze ambachtelijke slager komen er ook steeds meer specialiteiten bij. De houmous zongedroogde tomaatjes bijvoorbeeld is getest door een selecte groep vaste smulpapen van Broodjestijd BV en helemaal lekker bevonden. Zij vinden het dan ook een aanrader om een keer te bestellen.

Op de pagina 'over ons' op de website staat sinds kort een hele mooie uitleg over alle broodsoorten die u bij Broodjestijd BV kunt bestellen. We zijn met name trots op de uitbreiding broodsoorten die volledig uit eigen bakkerij komen. Ambacht met liefde gemaakt en dat verloochent zich niet. Momenteel zitten we in de testfase om van onze boterknoop een Rotterdamsche Bolus te maken. We hebben de kaneel wel maar suikersmaak nog niet helemaal te pakken. Maar wat we geproefd hebben was wel al heel lekker. Als u dan ook een keer een Broodjestijd BV medewerker rollend voorbij ziet komen, heeft die misschien teveel Rotterdamsche Bolussen getest...

Bestellen doet u op het welbekende adres broodjestijd.nl

Met culinaire groet,
Monique Peek
Broodjestijd BV

zaterdag 13 september 2014

Broodjestijd BV - nieuwe salades en verse oogst mandarijnen

Het assortiment salades op de belegde broodjes is nu ook aangevuld. Naast een gerookte kipsalade is er ook een lekkere beenhamsalade. Daarnaast is er bij de vis een nieuwe salade toegevoegd: Hollandse garnalensalade.

Er is ook weer nieuwe oogst mandarijnen op de markt. Ze zitten vol sap en zijn lekker fris van smaak. Laat u niet afschrikken door het velletje, het gaat om de binnenkant dat telt.

Bestellen van het gehele assortiment kan op Broodjestijd BV

zondag 31 augustus 2014

Broodjestijd BV na de zomermaanden

De vakantie is zo goed als voorbij.  In de zomermaanden heb ik niet stil gezeten. Zo is er een korte uitleg van de broodjes en herkomst geplaatst op het tabblad 'over ons', is er nu ook een keur aan samengestelde belegsoorten direct te bestellen, is het aantal broodjes dat in eigen keuken wordt gebakken uitgebreid, alle soorten broodjes zijn nog lekkerder en het al het beleg komt van een keur van kleine ondernemers die kwaliteit en ambacht voorop stellen. De rosbief wordt op bestelling gebraden in samenwerking met Broodjestijd BV, de chorizo en Parma ham worden in het land van herkomst op ambachtelijke traditionele wijze gemaakt, is de gesneden kaas van Nederlandse bodem van een Nederlandse onderneming die de ambachtelijke kazen in eigen rijpkamers op smaak laat komen en de roombrie laten zij speciaal uit Frankrijk komen. Daarnaast verwacht ik later in de week een nieuw assortiment salades. Daarin heb ik gekozen voor naast de lekkerste ook bijzondere salades zoals een gerookte kipsalade en beenhamsalade.

Het broodje van de maand september is dan ook een nieuwkomer, de ciabatta grande. Met 120 gram met recht een grande. Lekker met Parma ham of u kiest voor de combinatie Parma ham met Parmezaanse kaas snippers. De ciabatta grande met Parma ham is te bestellen direct via de homepage. Met Parmezaanse kaas snippers kunt u vinden bij de ciabatta grande onder het kopje vlees.


Houdt u er rekening mee met bestellen dat uw broodjes uit eigen bakkerij nog moeten rijzen alvorens zij de oven in kunnen? In de keuken ligt niets voorverpakt klaar. Zo worden alle broodjes pas vers gebakken als uw bestelling in de keuken is ontvangen. Zodra u uw orderbevestiging heeft ontvangen, is deze op dezelfde tijd in de keuken ontvangen. Hierdoor garandeer ik versheid en kwaliteit en u weet dat uw bestelling pas gemaakt wordt als uw bestelling is geplaatst. Heeft u uw orderbevestiging niet ontvangen? Controleert u eerst uw spambox en belt u daarna direct naar de keuken, 010 281 97 17. Het kan zijn dat uw order niet goed is doorgezet en uw bestelling niet is geplaatst.

Bestellen is niet veranderd, broodjestijd.nl

maandag 11 augustus 2014

Broodjestijd BV - sandwiches

SANDWICHES BIJ BROODJESTIJD BV

Zojuist is een kleine selectie sandwiches op de website geplaatst. Gemaakt van biologisch brood dat vers in eigen keuken wordt gebakken. Er is een meergranenbrood en een Belgisch wit brood waarvan de sandwich wordt gemaakt. Met deze optie heeft u een verantwoorde en gezonde keuze. 



donderdag 7 augustus 2014

Broodjestijd BV - nieuwtjes

NIEUWTJES EN WETENSWAARDIGHEDEN

De combi deal of de 'winstgrijper' van de week blijft ook de hele maand augustus op de website. Een wisselend assortiment van belegd broodje met wat lekkers in de vorm van vruchtensap of fruit voor een leuke prijs. Kijkt u voor de laatste nieuwe deal regelmatig op de website.

Dan zit ik wederom middenin de leuke ontwikkelingen. Naast de enkele belegsoorten en een klein assortiment gezond/gecombineerd beleg ben ik nu samen met Stefan de webdesigner bezig een nieuwe optie toe te voegen 'de specialiteiten'. Hieronder vallen de gecombineerde belegsoorten die nu tussen het gezond assortiment staan en de bijzondere belegsoorten die slechts eenmalig voorradig zullen zijn. Denkt u hierbij aan seizoensgebonden producten tot bijzondere belegsoorten zoals een mooie houtgerookte speenvarkenrollade of bijzondere hammen.
Daarnaast ga ik ook de sandwiches opnemen in het assortiment. Nu alleen nog maar in een vergaderschaal maar binnenkort op per stuks te bestellen. Alle sandwiches worden gemaakt van (Nederlands) Eko boterhammen in de smaken Belgisch wit en zonnebloempit/meergranen. 

Dan het vruchtensappen assortiment... een lekker en gezond alternatief voor een leuke prijs. Nu ook in eenpersoons flesjes (hersluitbaar). 

Ook het Broodjestijd fruit wisselt regelmatig. Momenteel heb ik nieuwe oogst groene kiwi's opgenomen. De appel wordt ook regelmatig ververst al gelang oogst en aanbod. Momenteel staat de Kanzi appel op de website. Deze appel is een kruising tussen de Gala en Braeburn. Sappig, krokant, mooi rood en een prachtige vorm en afmeting. Eenmaal geproefd en u bent fan.


Bestellen van al dit lekkers doet u via www.broodjestijd.nl

maandag 28 juli 2014

Broodjestijd BV Combi Deal

BROODJESTIJD BV IN DE MAAND JULI

Deze week is de combi deal de 'winstgrijper' van de week, een sprinterbol gerookte zalm met een flesje appelsap 330cl voor e. 4,00. Niet alleen lekker, maar ook nog goed voor de portemonnee.


Bestellen bij Broodjestijd BV doet u heel makkelijk via de website Broodjestijd BV. U maakt een persoonlijk account aan waarbij uw afleveradres en factuuradres apart van elkaar kunt opgeven. Zo gemakkelijk is het uw bestelling op uw kantoor te laten leveren.

zondag 20 juli 2014

Broodjestijd BV - nieuw assortiment vruchtensappen

BROODJESTIJD BV IN DE MAAND JULI

Er is een heel nieuw assortiment vruchtensappen bij Broodjestijd BV binnengereden. Een assortiment waar ik best trots op ben en u met alle plezier wil voorstellen:



Alle sappen zijn 100% natuurlijk zonder de onnodige toevoegingen. Allereerst de druivensap, blauwe druiven in een hersluitbaar pak. Dan de milde appel- en sinaasappelsap in een hersluitbare PETfles.
Helemaal nieuw is de appel- en sinaasappelsap in eenpersoons hersluitbare PETfles. Zo heeft ieder zijn eigen flesje sap dat niet gedeeld hoeft te worden.
Alleen in de 1e week van introductie met korting te bestellen. Daarna is de reguliere prijs van toepassing.

Op de website staat tevens een mededeling over voedselallergien en hoe en wat bij Broodjestijd BV te bestellen. 

Voor al uw online bestellingen kunt u terecht op de website www.broodjestijd.nl.  

maandag 30 juni 2014

De zomermaanden deals van Broodjestijd BV

BROODJE VAN DE MAAND JULI

De zomermaanden juli en augustus staan bol van de acties als broodje van de maand. Leuke deals; gezond, lekker en speciaal geprijsd.

Kick-off is een salad shaker MET een pistolet meergranen Maasdammer kaas voor e. 5,00. Zo heeft u voor een leuke prijs een volledige gezonde lunch. Deze deal blijft maar beperkte tijd geldig en zal snel vervangen worden door een nieuwe deal.




Heeft u de nieuwe vloerkadet, meergranenbol en krenten-kaneelbol al geproefd? Zo niet, dan mist u zeker wat. Ouderwets brood zoals brood oorspronkelijk bedoeld is. Geen broodverbeteraar maar uitsluitend bloem, gist, water en zout. De deegstukjes worden gemaakt door Reint Bovenberg, de meesterbakker van Pameijer en bij Broodjestijd de rijskast en oven in zodra u dit broodje geleverd wilt hebben. Ook de krentenbol valt onder dit assortiment, met een vleugje kaneel is dit de topper onder de krentenbollen.

 


Al het lekkers is uiteraard via de website te bestellen www.broodjestijd.nl



Voedselallergie en -intolerantie

Alvast vooruitlopend op de nieuwe richtlijnen die van toepassing worden; in de keuken van Broodjestijd wordt uitsluitend glutenvrij gewerkt als dit vooraf is besteld. Uw bestelling wordt dan als eerste gemaakt voordat alle glutenbevattende producten in de keuken komen.

Bestelt u glutenvrij dat diezelfde dag geleverd dient te worden, wordt een werkstation in de keuken goed ontsmet voordat daar de glutenvrije bestelling gemaakt wordt.

In principe wordt er in de keuken niet gewerkt met noten. Dit betekent echter niet dat er geen sporen van noten in de keuken aanwezig zijn. Heeft u een notenintolerantie zult u uw bestelling ruim van tevoren aan moeten melden.
In de keuken wordt wel gewerkt met zaden.

Voor een lactosevrij dieet kunt u kiezen voor de witte pistolet, hier is geen melkproduct aan toegevoegd. Ook de luxe vleeswaren zoals rosbief en rookvlees bevatten geen lactose of gluten. Dit zijn namelijk hele gebraden stukken vlees in ons assortiment. Daarnaast is gezond ei ook een smakelijke optie. Het vers geperst sinaasappelsap valt ook binnen de veilige producten. Deze wordt namelijk in eigen keuken op bestelling vers geperst. Dan als bijlage is een saladeshaker met sla, tomaat, komkommer en ei ook een veilig product. De dressing wordt in dit geval zelf bereid met uitsluitend olie, azijn en kruiden.  

Wilt u echter uw gast een veganistische of zoutarme lunch serveren, neemt u dan zeker 2 dagen voor levering contact op. 

zondag 1 juni 2014

BROODJESTIJD BV - BROODJE(S) VAN DE MAAND JUNI

BROODJE VAN DE MAAND JUNI

Wederom een nieuw broodje in het assortiment, SPELTbol. Deze ambachtelijke handgevormde bol past binnen de nieuwe weg die Broodjestijd BV is ingeslagen. 
In de maand juni is deze dan ook terecht het 'broodje van de maand'. Met een plak ambachtelijke jong belegen kaas, zongedroogde tomaatjes en uit de fruitpepper serie citroenpeper is dit met recht een goede binnenkomer.





Daarnaast is ook het zacht assortiment helemaal vernieuwd. Samen met Reint Bovenberg van Pameijer boerderij De Kapel, heb ik een geheel eigen Broodjestijd lijn ontwikkeld. De vloerkadet, meergranenbol met zaden en een krenten-kaneelbroodje worden door Reint op locatie gemaakt en daarna komen ze naar mijn keuken om verder verwerk te worden. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst gaan de broodjes een paar uur voor levering pas de rijskast in en worden ze gebakken. Dit zacht assortiment is uitsluitend gemaakt van alleen benodigde bestanddelen. Geen enkele e-nummer of verbeteraar is hieraan te pas gekomen.



Uiteraard bestelt u al dit lekkers gewoon via de website www.broodjestijd.nl

maandag 12 mei 2014

Broodjestijd BV - Het maisbroodje met salami milano en groene pesto

NIEUW ASSORTIMENT.........

Nieuw uit de keuken van Broodjestijd: het maisbroodje


Het maisbroodje heeft per mei de ciabatta olijf vervangen. Met de introductie van het maisbroodje wordt een goede partner van het witte brood ingebracht. Het maisbroodje geeft meer voedingswaarden dan het witte brood maar is luchtiger dan het bruine en/of volkoren assortiment.

Het maisbroodje kan met zowel hartig als zoet beleg gegeten worden. Voor de komende dagen is gekozen voor hartig beleg, salami milano met groene pesto.


Bestellen? Dat kan via broodjestijd.nl

maandag 28 april 2014

Broodjestijd maisbrood

NIEUW ASSORTIMENT.........

Nieuw uit de keuken van Broodjestijd: het maisbroodje



Het maisbroodje vervangt per mei de ciabatta olijf. Met de introductie van het maisbroodje wordt een goede partner van het witte brood ingebracht. Het maisbroodje geeft meer voedingswaarden dan het witte brood maar is luchtiger dan het bruine en/of volkoren assortiment.


Het maisbroodje kan met zowel hartig als zoet beleg gegeten worden. Voor de maand mei is gekozen voor hartig beleg, roombrie met groene pesto.


Bij de snacks is ook een nieuweling binnengeslopen, de suikerdonut. Op bestelling vers bij u afgeleverd is deze donut een heerlijke traktatie.




De witte vloerkadet en bruine volkoren bolletje met zaden als de rozijnenbol kaneel zijn bekeken, getest, geproefd en helemaal goedgekeurd. Ik wacht nog op de mooie rijskast en dan wordt ook dit trio geĆÆntroduceerd.

Misschien wist u dit nog niet maar Broodjestijd bezorgt ook standaard in Schiedam en Capelle a/d IJssel. 
Voor leveringen naar Vlaardingen, Botlek, Maasvlakte en Nieuwerkerk a/d IJssel kunt u contact opnemen alvorens uw bestelling te plaatsen. Voor leveringen in de rest van Nederland vraagt u best een offerte aan.

Alle producten worden dagelijks op bestelling vers gebakken en klaargemaakt. Voor het gehele assortiment kunt u terecht op broodjestijd.nl.

woensdag 9 april 2014

Broodjestijd BV: update....

KORT NIEUWSBERICHTJE.........

Nieuw uit de keuken van Broodjestijd: boterknopen



De boterknoop vervangt de croissant op de website. Waarom vraagt u zich misschien af, omdat deze boterknoop geheel in eigen keuken wordt bereid. Gemaakt van gerezen bladerdeeg en echte roomboter wordt dit juweeltje knapperig gebakken in de oven voordat hij zijn weg vindt naar uw bureau. Lekker zo uit het vuistje of met zoet of hartig beleg.

Bestellen doet u deze kanjer via broodjestijd.nl

woensdag 2 april 2014

Broodjestijd broodje van april

DE EERSTE HOLLANDSE ASPERGES ZIJN ER WEER

Alhoewel het officiele seizoen 09 april a.s. start zijn er al volop asperges op de markt. Ook bij Broodjestijd hebben we trek gekregen en daarom is deze maand de asperge-beenhamsalade het beleg van de maand.
Deze salade is een jaarlijks terugkerend hit en alleen beschikbaar in het aspergeseizoen. Bent u een aspergeliefhebber? Dan mag ik dit broodje niet aan u voorbij laten gaan.



Het gebak raakt langzamerhand gesetteld in het assortiment. Alles wordt vers gemaakt op bestelling door onze eigen banketbakker. Of wat dacht u van een ouderwetse gevulde eierkoek? Ook deze wordt helemaal in eigen keuken bereid.
Dan staat er heel stiekem een nieuw zoetje bij de snacks, de suikerdonut. Vers, donut en suiker, ik heb hem al geproefd en moet me bedwingen er niet gelijk een paar in mijn mond te stoppen.

De ontwikkelingen van Broodjestijd zacht wit en bruin broodje en een eigen krentenbol zijn in volle gang. Nog een paar weekjes en dan moet ook dit assortiment via de website broodjestijd.nl te bestellen zijn. Meer nieuws daarover later.

Genoeg culinaire nieuwtjes in het assortiment om te bestellen. Leveringen van maandag t/m vrijdag. Leveringen op zaterdag en/of zondag graag op aanvraag. Wilt u een keer komen kijken? Dan bent u van harte welkom maandag t/m vrijdag tot 13:00 uur aan de Graafstroomstraat 53k te Rotterdam.

Culinaire groet,
Team Broodjestijd: Monique, Marcel, Nelleke en Richard




donderdag 27 februari 2014

woensdag 26 februari 2014

Broodjestijd eigen gebak????

ECHT WAAR! BROODJESTIJD HEEFT NU OOK EIGEN GEBAK

De laatste weken waren heel hectisch. Zou het lukken om ook het gebak in eigen keuken te bereiden en welk assortiment is dan mogelijk? Het is een race tegen de klok geworden, maar vanaf maandag 03 maart 2014 wordt ook gebak in eigen keuken gemaakt. Onze banketbakker Marcel heeft er zin in. Terug naar zijn roots, passie en opleiding... gebakjes en taarten maken. Ik heb gekozen voor een klein assortiment met ouderwetse lekkernijen, de tompouce, moorkop, vruchtenschelp, appelpunt. Alles vers bereid met verse ingrediĆ«nten. Terug naar de basis.
De taart in het assortiment is een slagroomtaart van 12 punten. Cake, fruit en slagroom is alles wat deze slagroomtaart lekker maakt. Heeft u een verjaardag? Dan bestelt u de verjaardagstaart, een slagroomtaart met kaarsjes. 
Of wat dacht u van een ouderwetse gevulde eierkoek? Ook deze wordt helemaal door de banketbakker gemaakt.




Bestellen van al deze lekkernijen kan via de website www.broodjestijd.nl. Houdt u er wel rekening mee dat u ook nu nog steeds 24 uur van tevoren uw bestelling plaats.

  

woensdag 12 februari 2014

Broodjestijd.nl breidt Glutenvrij assortiment uit

BROODJESTIJD EN GLUTENVRIJ

Om medische redenen glutenvrij eten is zeker geen pretje. Vaak bemoeilijkt dit ook uw vrijheid in eten buiten de deur.
Broodjestijd heeft hier al op ingespeeld door standaard op de website de mogelijkheid te bieden een glutenvrije sandwich te bestellen. Dit assortiment wordt uitgebreid met een glutenvrij puntje (90 grams). 





Het puntje is in een volledig glutenvrije omgeving gebakken en verpakt. Heeft het uiterlijk van een bruine pistolet rustiek en smaakt naar.... brood! En het beleg? Ook dit is volledig glutenvrij!

Met 1 druk op de knop bestelt u via de website www.broodjestijd.nl op ieder gewenst moment uw glutenvrije lunch. Nooit meer uw aanvraag dagen van tevoren indienen want ook dit broodje valt nu onder het regulier assortiment.

Broodjestijd zet hiermee een grote stap vooruit om ook voor deze klanten een smakelijk product neer te zetten.

zondag 2 februari 2014

Fratelli Beretta Pancetta coppata bij Broodjestijd

In de maand februari is er een wel heel bijzonder broodje van de maand. En dan staat dit keer niet het broodje in de picture, maar het beleg! Een heel bijzondere pancetta coppata van Fratelli Beretta. Een van de weinige familieproducenten nog overgebleven in Italie. Zij zijn al sinds 1812 marktleider in Italiaanse ambachtelijke vleeswaren. De pancetta coppata combineert 2 prachtige delen van het varken in 1 belegsoort, de buik (pancetta) en de schouder (coppa). De coppa wordt met de pancetta gerold tot een geheel, gekruid en daarna enkele maanden in de droogkamer gehangen. Wat eruit komt is een heel subtiel verfijnd smakende delicatesse. Absoluut niet zout of vet!
Deze maand blijft deze Rolls Royce onder de belegsoorten de hele maand in het zonnetje staan. Aan de focaccia tomaat de eer om als eerste broodje te dienen. Italiaanser kan het bijna niet. Bij iedere hap even wegdromen en u waant zich op vakantie in Italie. 


Naast de eierkoek worden nu ook de zachte broodjes in eigen keuken gemaakt. Het witte broodje is een lekker vloerkadetje, de bruine (uiteraard) een lekker meergranen bolletje.
Het vers geperst sinaasappelsap wil ik natuurlijk ook nog even onder de aandacht brengen. Vers geperst op bestelling, in de koelkast zeker 2 dagen houdbaar. Heeft u geen koeling voorhanden dan geldt de houdbaarheid slechts voor dezelfde dag als levering. 
Ook de smoothie mag niet vergeten worden. Juist nu met het kouder weer is dit een vitaminebom in een flesje. Gemaakt van uitsluitend vers fruit o.b.v. sinaasappelsap en exotisch fruit.

Plannen en ideeen voor 2014 zijn er in overvloed. Zo is onze huisleverancier van het EKO brood bezig met de ontwikkeling van groentenbrood. Twee besten uit de schijf van 4 gecombineerd in 1 broodje, groenten en brood. Nu al een hit in Amerika en we duimen heel snel ook op de Nederlandse markt.
Binnenkort hoop ik ook huisgemaakte entrecote toe te voegen. Want wat is nu mooier en lekkerder op een broodje dan entrecote? Geen toevoegingen slechts een mooi stuk rund lekker gekruid en langzaam gegaard in onze eigen oven. In plakjes gesneden met sla op een broodje is een ware tractatie.

Wilt u zelf uw broodjes kiezen maar deze toch leuk en makkelijk presenteren? Dan is het nu mogelijk een stevige kwaliteit cateringschaal los mee te bestellen. U vindt deze onder serveergerei, een kleine voor 12-14 broodjes en een grote voor max 20-22 broodjes. Daarnaast kunt u ook extra servetten mee bestellen, per pak van 500 stuks. Echte horeca kwaliteit.

Mocht u of uw gast een strikt dieet volgen? Ook hier kunnen wij u in voorzien. Standaard is op de website bij de belegde broodjes een knop voor glutenvrij opgenomen. Vooralsnog wordt een glutenvrije sandwich geserveerd met jonge kaas, ei, gezond jonge kaas en gezond ei. Daarnaast heeft u de keuze tussen wit of bruin brood. Momenteel lopen er onderzoeken naar een glutenvrij broodje dat in eigen keuken gebakken kan worden. Deze EKO variant heeft positieve reacties ontvangen. Wij kunnen dan ook niet wachten tot we het zelf mogen testen. Bent u al klant van Broodjestijd BV, dient u glutenvrij te eten en vindt u het leuk om onze testpersoon te worden? Dan zie ik graag uw reactie tegemoet op kantoor@broodjestijd.nl.

Voor een lactosevrij dieet kunt u kiezen voor de witte pistolet, hier is geen melkproduct aan toegevoegd. De luxe vleeswaren zoals rosbief en rookvlees bevatten geen lactose of gluten. Dit zijn namelijk hele gebraden stukken vlees in ons assortiment. Daarnaast is gezond ei ook een smakelijke optie. Het vers geperst sinaasappelsap valt ook binnen de veilige producten. Deze wordt namelijk in eigen keuken op bestelling vers geperst. Dan als bijlage is een saladeshaker met sla, tomaat, komkommer en ei ook een veilig product. De dressing wordt in dit geval zelf bereid met uitsluitend olie, azijn en kruiden.  
Wilt u echter uw gast een veganistische of zoutarme lunch serveren, neemt u dan zeker 2 dagen voor levering contact op. 

Bij Broodjestijd kunt u de gehele dag uw bestellingen laten bezorgen. Ontbijt, lunch, overwerk of avondeten wordt op ieder aangegeven tijdstip voor u afgeleverd. 

Culinaire groet,
Monique Peek
www.broodjestijd.nl/

Voor lunchpakketten in grote aantallen, geheel naar wens samengesteld verwijs ik u naar onze website www.emefge.nl. Wilt u uw personeel de voordelen van een kantine bieden zonder daarvoor een kantine in te richten? Ook daarvoor kunt u eMeFGe Contractcatering inschakelen. Vraag een offerte via info@emefge.nl.


Ontwikkeling website Broodjestijd in samenwerking met:

woensdag 1 januari 2014

BROODJESTIJD BV: 2014!!!

Namens alle medewerkers en mijzelf wens ik u een heel voorspoedig en gezond 2014. Via deze weg wil ik ook alle klanten bedanken voor de trouwe klandizie, ik waardeer dat bijzonder.

Het nieuwe jaar starten we met een nieuwkomertje, de PICOLO. Qua uiterlijk identiek als de pistolet wit maar qua smaak een waar smaakbommetje van 60 gram. Een echte aanrader om te proeven.



Naast de eierkoek worden nu ook de zachte broodjes in eigen keuken gemaakt. Het witte broodje is een lekker vloerkadetje, de bruine (uiteraard) een lekker meergranen bolletje.

Het vers geperst sinaasappelsap wil ik natuurlijk ook nog even onder de aandacht brengen. Vers geperst op bestelling, in de koelkast zeker 2 dagen houdbaar. Heeft u geen koeling voorhanden dan geldt de houdbaarheid slechts voor dezelfde dag als levering.

Plannen en ideeen voor 2014 zijn er in overvloed. Wilt u op de hoogte blijven? Op deze pagina wordt alles gepubliceerd. Daarnaast houd ik ook een blog bij via http://broodjestijd.blogspot.nl/

Wilt u zelf uw broodjes kiezen maar deze toch leuk en makkelijk presenteren? Dan is het nu mogelijk een stevige kwaliteit cateringschaal los mee te bestellen. U vindt deze onder serveergerei, een kleine voor 12-14 broodjes en een grote voor max 20-22 broodjes. Daarnaast kunt u ook extra servetten mee bestellen, per pak van 500 stuks. Echte horeca kwaliteit.

Mocht u of uw gast een strikt dieet volgen? Ook hier kunnen wij u in voorzien. Standaard is op de website bij de belegde broodjes een knop voor glutenvrij opgenomen. Vooralsnog wordt een glutenvrije sandwich geserveerd met jonge kaas, ei, gezond jonge kaas en gezond ei. Daarnaast heeft u de keuze tussen wit of bruin brood.

Voor een lactosevrij dieet kunt u kiezen voor de witte pistolet, hier is geen melkproduct aan toegevoegd. De luxe vleeswaren zoals rosbief en rookvlees bevatten geen lactose of gluten. Dit zijn namelijk hele gebraden stukken vlees in ons assortiment. Daarnaast is gezond ei ook een smakelijke optie. Het vers geperst sinaasappelsap valt ook binnen de veilige producten. Deze wordt namelijk in eigen keuken op bestelling vers geperst. Dan als bijlage is een saladeshaker met sla, tomaat, komkommer en ei ook een veilig product. De dressing wordt in dit geval zelf bereid met uitsluitend olie, azijn en kruiden.

Wilt u echter uw gast een veganistische of zoutarme lunch serveren, neemt u dan zeker 2 dagen voor levering contact op.

Bij Broodjestijd kunt u de gehele dag uw bestellingen laten bezorgen. Ontbijt, lunch, overwerk of avondeten wordt op ieder aangegeven tijdstip voor u afgeleverd.

Culinaire groet,

Monique Peek

http://broodjestijd.blogspot.nl/



Voor lunchpakketten in grote aantallen, geheel naar wens samengesteld verwijs ik u naar onze website www.emefge.nl. Wilt u uw personeel de voordelen van een kantine bieden zonder daarvoor een kantine in te richten? Ook daarvoor kunt u eMeFGe Contractcatering inschakelen. Vraag een offerte via info@emefge.nl.



Ontwikkeling website Broodjestijd in samenwerking met:
Peter de Jong, www.artdirector.biz, concept en webdesign
Stefan Grevelink, www.allesonline.eu, CMS webbuilding