donderdag 7 augustus 2014

Broodjestijd BV - nieuwtjes

NIEUWTJES EN WETENSWAARDIGHEDEN

De combi deal of de 'winstgrijper' van de week blijft ook de hele maand augustus op de website. Een wisselend assortiment van belegd broodje met wat lekkers in de vorm van vruchtensap of fruit voor een leuke prijs. Kijkt u voor de laatste nieuwe deal regelmatig op de website.

Dan zit ik wederom middenin de leuke ontwikkelingen. Naast de enkele belegsoorten en een klein assortiment gezond/gecombineerd beleg ben ik nu samen met Stefan de webdesigner bezig een nieuwe optie toe te voegen 'de specialiteiten'. Hieronder vallen de gecombineerde belegsoorten die nu tussen het gezond assortiment staan en de bijzondere belegsoorten die slechts eenmalig voorradig zullen zijn. Denkt u hierbij aan seizoensgebonden producten tot bijzondere belegsoorten zoals een mooie houtgerookte speenvarkenrollade of bijzondere hammen.
Daarnaast ga ik ook de sandwiches opnemen in het assortiment. Nu alleen nog maar in een vergaderschaal maar binnenkort op per stuks te bestellen. Alle sandwiches worden gemaakt van (Nederlands) Eko boterhammen in de smaken Belgisch wit en zonnebloempit/meergranen. 

Dan het vruchtensappen assortiment... een lekker en gezond alternatief voor een leuke prijs. Nu ook in eenpersoons flesjes (hersluitbaar). 

Ook het Broodjestijd fruit wisselt regelmatig. Momenteel heb ik nieuwe oogst groene kiwi's opgenomen. De appel wordt ook regelmatig ververst al gelang oogst en aanbod. Momenteel staat de Kanzi appel op de website. Deze appel is een kruising tussen de Gala en Braeburn. Sappig, krokant, mooi rood en een prachtige vorm en afmeting. Eenmaal geproefd en u bent fan.


Bestellen van al dit lekkers doet u via www.broodjestijd.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten