woensdag 2 april 2014

Broodjestijd broodje van april

DE EERSTE HOLLANDSE ASPERGES ZIJN ER WEER

Alhoewel het officiele seizoen 09 april a.s. start zijn er al volop asperges op de markt. Ook bij Broodjestijd hebben we trek gekregen en daarom is deze maand de asperge-beenhamsalade het beleg van de maand.
Deze salade is een jaarlijks terugkerend hit en alleen beschikbaar in het aspergeseizoen. Bent u een aspergeliefhebber? Dan mag ik dit broodje niet aan u voorbij laten gaan.



Het gebak raakt langzamerhand gesetteld in het assortiment. Alles wordt vers gemaakt op bestelling door onze eigen banketbakker. Of wat dacht u van een ouderwetse gevulde eierkoek? Ook deze wordt helemaal in eigen keuken bereid.
Dan staat er heel stiekem een nieuw zoetje bij de snacks, de suikerdonut. Vers, donut en suiker, ik heb hem al geproefd en moet me bedwingen er niet gelijk een paar in mijn mond te stoppen.

De ontwikkelingen van Broodjestijd zacht wit en bruin broodje en een eigen krentenbol zijn in volle gang. Nog een paar weekjes en dan moet ook dit assortiment via de website broodjestijd.nl te bestellen zijn. Meer nieuws daarover later.

Genoeg culinaire nieuwtjes in het assortiment om te bestellen. Leveringen van maandag t/m vrijdag. Leveringen op zaterdag en/of zondag graag op aanvraag. Wilt u een keer komen kijken? Dan bent u van harte welkom maandag t/m vrijdag tot 13:00 uur aan de Graafstroomstraat 53k te Rotterdam.

Culinaire groet,
Team Broodjestijd: Monique, Marcel, Nelleke en Richard




Geen opmerkingen:

Een reactie posten