zondag 31 augustus 2014

Broodjestijd BV na de zomermaanden

De vakantie is zo goed als voorbij.  In de zomermaanden heb ik niet stil gezeten. Zo is er een korte uitleg van de broodjes en herkomst geplaatst op het tabblad 'over ons', is er nu ook een keur aan samengestelde belegsoorten direct te bestellen, is het aantal broodjes dat in eigen keuken wordt gebakken uitgebreid, alle soorten broodjes zijn nog lekkerder en het al het beleg komt van een keur van kleine ondernemers die kwaliteit en ambacht voorop stellen. De rosbief wordt op bestelling gebraden in samenwerking met Broodjestijd BV, de chorizo en Parma ham worden in het land van herkomst op ambachtelijke traditionele wijze gemaakt, is de gesneden kaas van Nederlandse bodem van een Nederlandse onderneming die de ambachtelijke kazen in eigen rijpkamers op smaak laat komen en de roombrie laten zij speciaal uit Frankrijk komen. Daarnaast verwacht ik later in de week een nieuw assortiment salades. Daarin heb ik gekozen voor naast de lekkerste ook bijzondere salades zoals een gerookte kipsalade en beenhamsalade.

Het broodje van de maand september is dan ook een nieuwkomer, de ciabatta grande. Met 120 gram met recht een grande. Lekker met Parma ham of u kiest voor de combinatie Parma ham met Parmezaanse kaas snippers. De ciabatta grande met Parma ham is te bestellen direct via de homepage. Met Parmezaanse kaas snippers kunt u vinden bij de ciabatta grande onder het kopje vlees.


Houdt u er rekening mee met bestellen dat uw broodjes uit eigen bakkerij nog moeten rijzen alvorens zij de oven in kunnen? In de keuken ligt niets voorverpakt klaar. Zo worden alle broodjes pas vers gebakken als uw bestelling in de keuken is ontvangen. Zodra u uw orderbevestiging heeft ontvangen, is deze op dezelfde tijd in de keuken ontvangen. Hierdoor garandeer ik versheid en kwaliteit en u weet dat uw bestelling pas gemaakt wordt als uw bestelling is geplaatst. Heeft u uw orderbevestiging niet ontvangen? Controleert u eerst uw spambox en belt u daarna direct naar de keuken, 010 281 97 17. Het kan zijn dat uw order niet goed is doorgezet en uw bestelling niet is geplaatst.

Bestellen is niet veranderd, broodjestijd.nl

maandag 11 augustus 2014

Broodjestijd BV - sandwiches

SANDWICHES BIJ BROODJESTIJD BV

Zojuist is een kleine selectie sandwiches op de website geplaatst. Gemaakt van biologisch brood dat vers in eigen keuken wordt gebakken. Er is een meergranenbrood en een Belgisch wit brood waarvan de sandwich wordt gemaakt. Met deze optie heeft u een verantwoorde en gezonde keuze. 



donderdag 7 augustus 2014

Broodjestijd BV - nieuwtjes

NIEUWTJES EN WETENSWAARDIGHEDEN

De combi deal of de 'winstgrijper' van de week blijft ook de hele maand augustus op de website. Een wisselend assortiment van belegd broodje met wat lekkers in de vorm van vruchtensap of fruit voor een leuke prijs. Kijkt u voor de laatste nieuwe deal regelmatig op de website.

Dan zit ik wederom middenin de leuke ontwikkelingen. Naast de enkele belegsoorten en een klein assortiment gezond/gecombineerd beleg ben ik nu samen met Stefan de webdesigner bezig een nieuwe optie toe te voegen 'de specialiteiten'. Hieronder vallen de gecombineerde belegsoorten die nu tussen het gezond assortiment staan en de bijzondere belegsoorten die slechts eenmalig voorradig zullen zijn. Denkt u hierbij aan seizoensgebonden producten tot bijzondere belegsoorten zoals een mooie houtgerookte speenvarkenrollade of bijzondere hammen.
Daarnaast ga ik ook de sandwiches opnemen in het assortiment. Nu alleen nog maar in een vergaderschaal maar binnenkort op per stuks te bestellen. Alle sandwiches worden gemaakt van (Nederlands) Eko boterhammen in de smaken Belgisch wit en zonnebloempit/meergranen. 

Dan het vruchtensappen assortiment... een lekker en gezond alternatief voor een leuke prijs. Nu ook in eenpersoons flesjes (hersluitbaar). 

Ook het Broodjestijd fruit wisselt regelmatig. Momenteel heb ik nieuwe oogst groene kiwi's opgenomen. De appel wordt ook regelmatig ververst al gelang oogst en aanbod. Momenteel staat de Kanzi appel op de website. Deze appel is een kruising tussen de Gala en Braeburn. Sappig, krokant, mooi rood en een prachtige vorm en afmeting. Eenmaal geproefd en u bent fan.


Bestellen van al dit lekkers doet u via www.broodjestijd.nl