woensdag 26 februari 2014

Broodjestijd eigen gebak????

ECHT WAAR! BROODJESTIJD HEEFT NU OOK EIGEN GEBAK

De laatste weken waren heel hectisch. Zou het lukken om ook het gebak in eigen keuken te bereiden en welk assortiment is dan mogelijk? Het is een race tegen de klok geworden, maar vanaf maandag 03 maart 2014 wordt ook gebak in eigen keuken gemaakt. Onze banketbakker Marcel heeft er zin in. Terug naar zijn roots, passie en opleiding... gebakjes en taarten maken. Ik heb gekozen voor een klein assortiment met ouderwetse lekkernijen, de tompouce, moorkop, vruchtenschelp, appelpunt. Alles vers bereid met verse ingrediĆ«nten. Terug naar de basis.
De taart in het assortiment is een slagroomtaart van 12 punten. Cake, fruit en slagroom is alles wat deze slagroomtaart lekker maakt. Heeft u een verjaardag? Dan bestelt u de verjaardagstaart, een slagroomtaart met kaarsjes. 
Of wat dacht u van een ouderwetse gevulde eierkoek? Ook deze wordt helemaal door de banketbakker gemaakt.




Bestellen van al deze lekkernijen kan via de website www.broodjestijd.nl. Houdt u er wel rekening mee dat u ook nu nog steeds 24 uur van tevoren uw bestelling plaats.

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten