zondag 26 juli 2015

Broodjestijd augustus

Broodjestijd Nieuwsberichten


Gewijzigde openingstijden

In augustus blijven de gewijzigde openingstijden van kracht tot rond de week van 24 augustus. Dat betekent dat u uw bestelling voor 10 uur ingevoerd moet hebben voor levering dezelfde dag. Tussen 10:30 en 12:00 uur worden de bestellingen bezorgd. Middagbestellingen kunt u best een dag van tevoren in overleg met de keuken samenstellen.
Blijvend is de gewijzigde openingstijd in de middag, deze is aangepast naar 16:00 uur. Mocht u uw bestelling langer willen koelen, dan is het mogelijk uw bestelling in een koeltas of -box aan te leveren. Belt u hiervoor naar de keuken 010 281 97 17.

#BroodjeVanDeMaand augustus
In de maand augustus wordt een nieuw broodje geintroduceerd, een ambachtelijk broodje met spelt, meergranen, zonnebloempitten, lijnzaad en sesamzaadjes. Lekker met een pepersalami van slager Agterberg, Petrella en een Turkse zongedroogde tomatentapenade wederom van Bresc



Nieuwe producten
In het drankenassortiment is wat gewijzigd; de limonades zijn vervangen door mineraalwater en iced tea. Mineraalwater heeft u de keuze tussen Spa blauw en San Pellegrino koolzuurhoudend. De iced tea is uiteraard van Arizona, een 100% natuurlijk product zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Deze is verkrijgbaar in de smaak peach en pomegranate. 



Ook in de zomermaanden is het op donderdag #DonderdagKrokettendag. Houdt u er rekening mee dat u wel vroeger besteld dan u gewend bent, 09:00 uur uiterlijk. 

Voor het gehele assortiment, wetenswaardigheden en bestellen verwijs ik u naar de website van Broodjestijd broodjestijd.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten