zondag 26 juli 2015

Broodjestijd augustus

Broodjestijd Nieuwsberichten


Gewijzigde openingstijden

In augustus blijven de gewijzigde openingstijden van kracht tot rond de week van 24 augustus. Dat betekent dat u uw bestelling voor 10 uur ingevoerd moet hebben voor levering dezelfde dag. Tussen 10:30 en 12:00 uur worden de bestellingen bezorgd. Middagbestellingen kunt u best een dag van tevoren in overleg met de keuken samenstellen.
Blijvend is de gewijzigde openingstijd in de middag, deze is aangepast naar 16:00 uur. Mocht u uw bestelling langer willen koelen, dan is het mogelijk uw bestelling in een koeltas of -box aan te leveren. Belt u hiervoor naar de keuken 010 281 97 17.

#BroodjeVanDeMaand augustus
In de maand augustus wordt een nieuw broodje geintroduceerd, een ambachtelijk broodje met spelt, meergranen, zonnebloempitten, lijnzaad en sesamzaadjes. Lekker met een pepersalami van slager Agterberg, Petrella en een Turkse zongedroogde tomatentapenade wederom van Bresc



Nieuwe producten
In het drankenassortiment is wat gewijzigd; de limonades zijn vervangen door mineraalwater en iced tea. Mineraalwater heeft u de keuze tussen Spa blauw en San Pellegrino koolzuurhoudend. De iced tea is uiteraard van Arizona, een 100% natuurlijk product zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Deze is verkrijgbaar in de smaak peach en pomegranate. 



Ook in de zomermaanden is het op donderdag #DonderdagKrokettendag. Houdt u er rekening mee dat u wel vroeger besteld dan u gewend bent, 09:00 uur uiterlijk. 

Voor het gehele assortiment, wetenswaardigheden en bestellen verwijs ik u naar de website van Broodjestijd broodjestijd.nl

dinsdag 14 juli 2015

#BroodjeVanDeMaand juli en gewijzigde openingstijden Broodjestijd BV

Broodjestijd in de maand juli

In deze zomermaand een oude bekende uit het assortiment met een verfijnde twist. De Parmaham is een oude bekende. Slager Andre staat pal voor zijn producten en de Parmaham is daarin geen uitzondering. Zacht van structuur, subtiele smaak, kortom een makkelijk weg te eten stukje vlees. De twist zit hem deze maand in de tapenade. Daarvoor staat de firma Bresc garant. Menigeen heeft al genoten van de tapenades en iedereen is enthousiast. Met de tapenade van Bresc is een uitbreiding in het assortiment gekomen die naadloos uitstraalt waar Broodjestijd groot in is, smaak, kwaliteit, vakmanschap. De paprikatapenade is een smaakexplosie van zoete paprika's en kruiden die de Parmaham aanvult en completeert. De vijgentapenade heeft de knapperigheid van de vijgenpitjes, het lichte zoetje, maar met de warmte van kruiden waardoor de zoetheid niet overheerst. Ook deze vult de Parmaham bijzonder aan en maakt het tot een heel bijzondere combinatie. 


Dan zijn de openingstijden in de maanden juli en augustus aangepast. U bent lekker op vakantie in die periode en alhoewel wij open blijven nemen we allen de middagen verlof om ook van het zonnetje te genieten. Het gaat dus even iets anders dan u gewend bent. Uw bestelling na 10 uur kan helaas in meeste gevallen niet meer ingepland worden voor levering dezelfde dag. Houdt u hier aub rekening mee. Daarnaast sluit de keuken tussen 12 en 13 uur en worden er nadien geen middagbestellingen meer uitgereden. Wilt u toch een middagbestelling, dan zijn er nog genoeg mogelijkheden over om u van dienst te zijn. Neemt u hiervoor een dag voor levering contact op om die te bespreken. Denkt u hierbij aan aangepast assortiment zoals een zacht broodje dat langer vers blijft tot aan een koeltas of -box meegeleverd met uw bestelling. De keuken is bereikbaar van 6 tot 10:30 uur, (010) 281 97 17 of per e-mail info@broodjestijd.nl.

De mensen achter Broodjestijd wensen u hele mooie zomermaanden en een fijne vakantie toe.

Monique Peek