maandag 28 april 2014

Broodjestijd maisbrood

NIEUW ASSORTIMENT.........

Nieuw uit de keuken van Broodjestijd: het maisbroodje



Het maisbroodje vervangt per mei de ciabatta olijf. Met de introductie van het maisbroodje wordt een goede partner van het witte brood ingebracht. Het maisbroodje geeft meer voedingswaarden dan het witte brood maar is luchtiger dan het bruine en/of volkoren assortiment.


Het maisbroodje kan met zowel hartig als zoet beleg gegeten worden. Voor de maand mei is gekozen voor hartig beleg, roombrie met groene pesto.


Bij de snacks is ook een nieuweling binnengeslopen, de suikerdonut. Op bestelling vers bij u afgeleverd is deze donut een heerlijke traktatie.




De witte vloerkadet en bruine volkoren bolletje met zaden als de rozijnenbol kaneel zijn bekeken, getest, geproefd en helemaal goedgekeurd. Ik wacht nog op de mooie rijskast en dan wordt ook dit trio geïntroduceerd.

Misschien wist u dit nog niet maar Broodjestijd bezorgt ook standaard in Schiedam en Capelle a/d IJssel. 
Voor leveringen naar Vlaardingen, Botlek, Maasvlakte en Nieuwerkerk a/d IJssel kunt u contact opnemen alvorens uw bestelling te plaatsen. Voor leveringen in de rest van Nederland vraagt u best een offerte aan.

Alle producten worden dagelijks op bestelling vers gebakken en klaargemaakt. Voor het gehele assortiment kunt u terecht op broodjestijd.nl.

woensdag 9 april 2014

Broodjestijd BV: update....

KORT NIEUWSBERICHTJE.........

Nieuw uit de keuken van Broodjestijd: boterknopen



De boterknoop vervangt de croissant op de website. Waarom vraagt u zich misschien af, omdat deze boterknoop geheel in eigen keuken wordt bereid. Gemaakt van gerezen bladerdeeg en echte roomboter wordt dit juweeltje knapperig gebakken in de oven voordat hij zijn weg vindt naar uw bureau. Lekker zo uit het vuistje of met zoet of hartig beleg.

Bestellen doet u deze kanjer via broodjestijd.nl

woensdag 2 april 2014

Broodjestijd broodje van april

DE EERSTE HOLLANDSE ASPERGES ZIJN ER WEER

Alhoewel het officiele seizoen 09 april a.s. start zijn er al volop asperges op de markt. Ook bij Broodjestijd hebben we trek gekregen en daarom is deze maand de asperge-beenhamsalade het beleg van de maand.
Deze salade is een jaarlijks terugkerend hit en alleen beschikbaar in het aspergeseizoen. Bent u een aspergeliefhebber? Dan mag ik dit broodje niet aan u voorbij laten gaan.



Het gebak raakt langzamerhand gesetteld in het assortiment. Alles wordt vers gemaakt op bestelling door onze eigen banketbakker. Of wat dacht u van een ouderwetse gevulde eierkoek? Ook deze wordt helemaal in eigen keuken bereid.
Dan staat er heel stiekem een nieuw zoetje bij de snacks, de suikerdonut. Vers, donut en suiker, ik heb hem al geproefd en moet me bedwingen er niet gelijk een paar in mijn mond te stoppen.

De ontwikkelingen van Broodjestijd zacht wit en bruin broodje en een eigen krentenbol zijn in volle gang. Nog een paar weekjes en dan moet ook dit assortiment via de website broodjestijd.nl te bestellen zijn. Meer nieuws daarover later.

Genoeg culinaire nieuwtjes in het assortiment om te bestellen. Leveringen van maandag t/m vrijdag. Leveringen op zaterdag en/of zondag graag op aanvraag. Wilt u een keer komen kijken? Dan bent u van harte welkom maandag t/m vrijdag tot 13:00 uur aan de Graafstroomstraat 53k te Rotterdam.

Culinaire groet,
Team Broodjestijd: Monique, Marcel, Nelleke en Richard