zondag 10 november 2013

Broodjestijd in november 2013

HET BROODJE VAN DE MAAND NOVEMBER

Met enige vertraging introduceer ik een nieuw lid in de EKO serie, focaccia tomaat. Een heerlijk broodje gemaakt van 100% EKO Nederlands teelt. En wat past daar beter op dan een 6 maanden gerijpte salami Milano? Houdt u van lekkere combinaties met een uitgesproken smaak, dan is dit zeker een aanrader.



Een blijvertje is de eierkoek uit onze eigen keuken. Deze wordt op bestelling vers gebakken. Een eierkoek zoals een eierkoek hoort te smaken.

Wilt u zelf uw broodjes kiezen maar deze toch leuk en makkelijk presenteren? Dan is het nu mogelijk een stevige kwaliteit cateringschaal los mee te bestellen. U vindt deze onder serveergerei, een kleine voor 12-14 broodjes en een grote voor max 20-22 broodjes. Daarnaast kunt u ook extra servetten mee bestellen, per pak van 500 stuks. Echte horeca kwaliteit.

Mocht u of uw gast een strikt dieet volgen? Ook hier kunnen wij u in voorzien. Standaard is op de website bij de belegde broodjes een knop voor glutenvrij opgenomen. Vooralsnog wordt een glutenvrije sandwich geserveerd met jonge kaas, ei, gezond jonge kaas en gezond ei. Daarnaast heeft u de keuze tussen wit of bruin brood. 
Wilt u echter uw gast een lactosevrij, veganistische of zoutarme lunch serveren, neemt u dan zeker 2 dagen voor levering contact op. 

Bij Broodjestijd kunt u de gehele dag uw bestellingen laten bezorgen. Ontbijt, lunch, overwerk of avondeten wordt op ieder aangegeven tijdstip voor u afgeleverd. 


Culinaire groet,
Monique Peek
www.broodjestijd.nl 

Voor lunchpakketten in grote aantallen, geheel naar wens samengesteld verwijs ik u naar onze website www.emefge.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten