maandag 2 september 2013

Broodjestijd sandwiches

NIEUW NIEUW NIEUW


De vakantieperiode is zo goed al voorbij. De zomertijddeals zijn helaas weer over. Maar het alternatief is voor Broodjestijd een ware primeur. Sandwiches, de nieuwe topper in het assortiment. We beginnen goed, een ei/bacon sandwich. Heerlijke ei-bieslooksalade, knapperig gebakken bacon en verse gemengde sla op versgebakken casinobrood. Om het helemaal af te maken handig verpakt in een sandwichbox. Besteld maar geen tijd om op te eten? De sandwich blijft in de box gegarandeerd enkele dagen goed.



Daarnaast breng ik ook nog de corned beef onder uw aandacht. Wij hebben een heerlijke Nederlandse corned beef gevonden, niet te zout, niet te vet, precies goed. Lekker zo op een versgebakken broodje of speciaal met sla, augurk en mosterd (apart bijgeleverd).
En de flesjes vers geperst sinaasappelsap of smoothie niet te vergeten. In de zomermaanden voor verfrissing. Vanaf nu ook goed voor de vitamientjes. Deze sappen worden op bestelling vers geperst en gebottled. Absoluut geen conserveringsmiddelen, dus maar enkele dagen in de koeling houdbaar. Beiden te bestellen onder het kopje Gezond.

Mocht u of uw gast(e) een strikt dieet volgen? Ook hier kunnen wij in voorzien. Standaard op de website is het glutenvrij krentenbrood opgenomen. Wilt u echter een volledig glutenvrije. lactosevrij en/of zoutarme lunch serveren, neemt u dan tijdig contact op. Naast het krentenbrood is het namelijk ook mogelijk knackerbrot, beschuit of boterhammen te serveren. 

Bij Broodjestijd kunt u de gehele dag uw bestelling laten bezorgen. Ontbijt, lunch, overwerk of avondeten wordt op ieder gewenst tijdstip op uw locatie afgeleverd.

Met culinaire groet,

Marcel Kool en team

Geen opmerkingen:

Een reactie posten