zondag 29 september 2013

Broodjestijd gaat biologisch



Per 30 september 2013 gaat Broodjestijd verder onder een nieuwe vlag, Broodjestijd BV. Via deze weg wil ik Marcel danken voor zijn inzet, toewijding en doorzettingsvermogen in al die jaren dat hij Broodjestijd heeft geleid en gemaakt tot wat het nu is geworden. Het zijn grote schoenen waarin ik als opvolger stap. Ik zal mijn best doen hem en alle Broodjestijd klanten niet teleur te stellen.

Voor de vaste klanten ben ik geen onbekende aan het front. Sinds 2009 in dienst van Broodjestijd heb ik mij vooralsnog
 bezig gehouden achter de schermen met alle financiele zaken. Nu worden mijn taken uitgebreid, maar voornamelijk voor u nog steeds achter de schermen. De komende maanden zal ik mij storten op inkoop van producten en recepten bedenken. Alle suggesties van uw kant zijn daarin van harte welkom.

Zoals u al op de homepage heeft kunnen zien introduceer ik een biologisch broodje. Deze komt in 4 verschillende variaties, lekker met een mooie Hollandse biologische jong belegen kaas. Afgemaakt met een lik biologische Toscaanse tomaten bruschetta, klein gesneden tomaten met olijfolie, zezout, knoflook en italiaanse kruiden (alle ingredienten van biologische landbouw).


Mocht u of uw gast een strikt dieet volgen? Ook hier kunnen wij u in voorzien. Standaard op de website is het glutenvrije krentenbrood opgenomen. Wilt u echter uw gast een volledig glutenvrij, lactosevrij of zoutarme maaltijd serveren, neemt u dan tijdig contact op. Naast het glutenvrij krentenbrood kunnen wij u ook beschuit, boterhammen en knackerbrot leveren incl. glutenvrij beleg. Zo ook voor lactose intolerantie of ander dieetvoorschriften. Ik vraag u hierin alleen een tijdige opgaaf, 3 dagen voor levering, om alle producten vers aan te kunnen leveren.


Bij Broodjestijd kunt u de gehele dag uw bestellingen laten bezorgen. Ontbijt, lunch, overwerk of avondeten wordt op ieder aangegeven tijdstip voor u afgeleverd.


Culinaire groet,

Monique Peek

maandag 2 september 2013

Broodjestijd sandwiches

NIEUW NIEUW NIEUW


De vakantieperiode is zo goed al voorbij. De zomertijddeals zijn helaas weer over. Maar het alternatief is voor Broodjestijd een ware primeur. Sandwiches, de nieuwe topper in het assortiment. We beginnen goed, een ei/bacon sandwich. Heerlijke ei-bieslooksalade, knapperig gebakken bacon en verse gemengde sla op versgebakken casinobrood. Om het helemaal af te maken handig verpakt in een sandwichbox. Besteld maar geen tijd om op te eten? De sandwich blijft in de box gegarandeerd enkele dagen goed.



Daarnaast breng ik ook nog de corned beef onder uw aandacht. Wij hebben een heerlijke Nederlandse corned beef gevonden, niet te zout, niet te vet, precies goed. Lekker zo op een versgebakken broodje of speciaal met sla, augurk en mosterd (apart bijgeleverd).
En de flesjes vers geperst sinaasappelsap of smoothie niet te vergeten. In de zomermaanden voor verfrissing. Vanaf nu ook goed voor de vitamientjes. Deze sappen worden op bestelling vers geperst en gebottled. Absoluut geen conserveringsmiddelen, dus maar enkele dagen in de koeling houdbaar. Beiden te bestellen onder het kopje Gezond.

Mocht u of uw gast(e) een strikt dieet volgen? Ook hier kunnen wij in voorzien. Standaard op de website is het glutenvrij krentenbrood opgenomen. Wilt u echter een volledig glutenvrije. lactosevrij en/of zoutarme lunch serveren, neemt u dan tijdig contact op. Naast het krentenbrood is het namelijk ook mogelijk knackerbrot, beschuit of boterhammen te serveren. 

Bij Broodjestijd kunt u de gehele dag uw bestelling laten bezorgen. Ontbijt, lunch, overwerk of avondeten wordt op ieder gewenst tijdstip op uw locatie afgeleverd.

Met culinaire groet,

Marcel Kool en team