woensdag 1 mei 2013

Broodjestijd mei 2013

Broodjestijd aanbieding mei

Voor de maand mei heb ik gekozen voor een delicatesse, gerookte forelfilet. Dit wordt gelegd op een witte pistolet om de smaak van de forel goed uit te laten komen. Om de smaakpapillen te verwennen en het geheel af te maken wat gemengde sla, schijfjes komkommer en een toefje truffelmayonaise.





De flessen vers geperst sinaasappelsap blijven in het assortiment. Alle flessen worden zodra u heeft besteld a la minute vers gebotteld in petflesjes van 330cl of 500cl. In de koelkast kunt u dit minimaal 2 dagen goed houden. Er komen absoluut geen conserveringsmiddelen aan te pas. Even schudden voor gebruik. Te bestellen via fruit/gezond.



Mocht u of uw gast een strikt dieet volgen? Ook hier kunnen wij u in voorzien. Standaard op de website is het glutenvrije krentenbrood opgenomen. Wilt u echter uw gast een volledig glutenvrij, lactosevrij of zoutarme maaltijd serveren, neemt u dan tijdig contact op. Naast het glutenvrij krentenbrood kunnen wij u ook beschuit, boterhammen en knäckebröd leveren incl. glutenvrij beleg. Zo ook voor lactose intolerantie of ander dieetvoorschriften. Ik vraag u hierin alleen een tijdige opgaaf. 3 dagen voor levering, om alle producten vers aan te kunnen leveren.

Bij Broodjestijd kunt u de gehele dag uw bestellingen laten bezorgen. Ontbijt, lunch, overwerk of avondeten wordt op ieder aangegeven tijdstip voor u afgeleverd. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten