woensdag 30 september 2015

#BroodjeVanDeMaand oktober

Broodjestijd BroodjeVanDeMaand

In de maand oktober is een bijzonder broodje het #BroodjeVanDeMaand; een ciabatta naturel met verse tomatentapenade en gerookte zalm van Schmidt op een bedje mesclun sla.



Direct bestellen kan via broodje_van_de_maand

Ook voor uw complete lunch bent u bij Broodjestijd aan het goede adres. Op de website vindt u een keur van belegde broodjes, gezonde dranken, gezonde en gewoon lekkere snacks, fruit en vergaderschalen. Alle producten zoals de broodjes, snijden van beleg en rauwkost worden vers bereid vlak voor uw gewenste aflevertijd. Sommige producten zoals de zachte broodjes moet u echter een dag van tevoren bestellen omdat deze om 6 uur al de rijskast in gaan. Heeft u al trek? #Klik dan hier en kies uw lunch. U heeft de keus van betalen op rekening of contact bij afleveren.

Broodjestijd BV richt zich op de zakelijke klant in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Capelle aan den IJssel. Voor bezorging buiten dit gebied neemt u contact op met kantoor@broodjestijd.nl met uw wensen.

maandag 28 september 2015

Zoveel nieuwtjes bij Broodjestijd BV

Broodjestijd Nieuwsberichten

Na de zomermaanden is het weer lekker druk geworden. Iedereen is dan ook weer vrolijk in de weer om alle dagelijkse bestellingen te maken en te bezorgen.

Een hele hoop is gebeurd in de maanden juli en augustus, ik heb niet stil gezeten. Er is m.i.v. september een heel nieuw assortiment broodjes op de website gekomen. Allen ambachtelijk en traditioneel gemaakt. Ik ben heel blij en trots dat ik dit assortiment kan presenteren. Om maar eens wat te noemen; een ciabatta tomaat met echte zongedroogde tomaatjes, flaguette mediterranee een focaccia met olijven en zongedroogde tomaatjes is, de maisbol met lekkere mais. Kortom voldoende om te proeven.

Dan is het assortiment aangevuld met verse noten. Een combinatie van walnoten, hazelnoten, kokossnippers, moerbei, gele rozijnen en cranberries. Deze gezonde snack is in 2 formaten te bestellen.

September is perentijd. Wekelijks is er een bijzonder lekker handpeertje te bestellen via de site. Zo vers uit de gaard naar uw bureau.

Naast de melk, sinaasappelsap en mineraalwater is er nu ook San Pellegrino en Arizona iced tea te bestellen. Allen kwalitatief lekkere en gezonde alternatieven om uw lunch mee aan te vullen.

Dan de macarons... mocht u een keer iets bijzonders willen zondigen, dan adviseer ik een schaaltje van 9 macarons. In de smaken pistache, vanille, frambozen, chocola, koffie en citroen. Stuk voor stuk een kleine traktatie waar iedereen vrolijk van wordt.

Slager Andre heeft een carpaccio, tonijntapenade en tomatentapenade aangeraden en wat de slager adviseert neem ik over. Alle drie de producten zijn zo lekker en van een mooie kwaliteit. Dat verdient een plekje op de site.

Heeft u zelf iets dat u toch mist bij broodjestijd.nl mailt u dan uw voorkeur naar kantoor@broodjestijd.nl.