dinsdag 7 april 2015

Broodjestijd BV: alle nieuwtjes van april

Nieuwe producten en #BroodjeVanDeMaand april

Allereerst fantastisch nieuws voor de glutenvrij eters, ik heb een bakkerij gevonden gespecialiseerd in glutenvrij brood en banket. Alle bakkers hebben zelf een gluten-intolerantie van zware tot milde vorm. Zoekende naar een lekker alternatief en niet gevonden hebbend, zijn ze zelf gestart met het bakken van glutenvrij brood en banket. Bij ons eerste bezoek hebben we verschillende broodjes mogen proeven en we waren aangenaam verrast. Het ziet eruit als brood, het smaak als brood en eet als brood. Ikzelf heb momenteel het lunchbroodje bruin met verschillende zaden in het assortiment.
Voor meer informatie verwijs ik u graag naar de bakkers eigen website glutenvrij bakkerij

De jumbo meergranen is vervangen door een Waldkorn carre classic. Passend binnen de lijn van spelt en mais past deze nieuwkomer prima in het rijtje. Meer informatie is te vinden op de eigen website Waldkorn.nl.

Het #BroodjeVanDeMaand is een bekende in het assortiment maar verdiend een extra zonnetje, de kipfilet rollade van slager Andre. Geen geplakte kip maar losse kipfilets, gekruid en opgebonden in een netje en dan de grill in. Zo onstaat een ambachtelijke kiprollade waarin alle sappen en smaken bewaard zijn gebleven. In april bestelt u deze op een EKO bonk kaas/zonnebloempitten met een flinke lepel mangochutney.


Vergeet u ook onze donderdag niet? Donderdag #krokettendag... en niet zomaar een kroket, maar een ambachtelijke kroket gemaakt van draadjesvlees. Iedere donderdag bestelt u deze via mail naar info@broodjestijd.nl en tussen kwart voor 12 en half 1 kunt u deze ophalen aan de Graafstroomstraat 53k in de Spaanse Polder (achter Verstegen Spices).

Bestellen van al het lekkers via Broodjestijd