donderdag 29 januari 2015

De mini's van Broodjestijd BV

Broodjestijd BV breidt assortiment vergaderschalen uit


De vraag naar een kleiner broodje waardoor het assortiment beleg ook wordt vergroot heeft geresulteerd in een uitbreiding van de vergaderschalen. Met een 5-tal verschillende mini broodjes van elk 40 gram stuk serveert u nu bij 5 personen een 15-tal broodjes i.p.v. 10.

Per vergaderschaal o.b.v. 5 personen is het assortiment:

Zuurdesem naturel, sesam en maanzaad van elk 3 stuks
Pepita naturel en olijf van elk 3 stuks

Met een compleet assortiment beleg heeft u een hele leuke en vooral lekkere schaal broodjes voor u en uw gasten.


maandag 26 januari 2015

Broodjestijd BV - Glutenvrij beleg assortiment uitgebreid

Broodjestijd BV breidt assortiment glutenvrij beleg uit



Met de invoering van de allergenen wet is iedere producent verplicht inzage te geven in de ingrediĆ«nten van het product. Omdat ik zaken doe met zoveel mogelijk leveranciers die ambachtelijke bedrijfsvoering hoog in het vaandel hebben kon ik al een klein assortiment glutenvrije belegsoorten aanbieden. Nu er meer informatie beschikbaar is heb ik dit assortiment drastisch kunnen uitbreiden.

Zo is het mogelijk om naast de Hollandse kaas op een glutenvrij puntje ook de beenham, fricandeau, gegrilde kipfilet, rosbief en runderrookvlees te bestellen. U hoeft hiervoor niet dagen van tevoren uw bestelling te plaatsen want alle producten die zijn opgenomen zijn altijd voorradig.

Broodjestijd BV maakt van uw glutenintolerantie geen probleem maar een onderdeel van het assortiment.



donderdag 1 januari 2015

Broodjestijd BV #BroodjeVanDeMaand

Broodjestijd BV wenst iedereen een voorspoedig en succesvol 2015.


Na een hele maand vol feestdagen komt daar maandag 05 januari een eind aan. Dan is het weer back to business en 'gewoon' doen. 
Omdat de afgelopen maand zoveel is gesnoept en gegeten beginnen we in januari met een gezond #BroodjeVanDeMaand. Een meergranen pistolet met de door onze slager zelf gemaakte rosbief (gebraden vlees zonder toevoegingen), een EKO mesclun gemengde sla, wat van de bijzondere fruitpeper van Verstegen en een handje verse pijnboompitten. Smakelijk, licht verteerbaar en gezond, beter kan 2015 niet beginnen.




Wat er wel in blijft is de #DonderdagKrokettenDag. Op die dag staat Marcel een hele berg overheerlijke draadjesvlees kroketten te frituren. In de ochtend besteld op tijd, kun u deze zo uit de frituur op komen halen aan de Graafstroomstraat 53k in de Spaanse Polder. De saus kiest u zelf of zo naturel. Lekkerder kunnen we het niet maken.

Ook in 2015 zijn er voldoende plannen. Een tweetal staat al hoog op de agenda, maar daarover wordt u apart geinformeerd. 

Bestellen blijft op het vertrouwde adres broodjestijd.nl

Monique Peek
Broodjestijd BV