woensdag 17 december 2014

Broodjestijd BV - eindejaar 2014

De laatste loodjes van het jaar, december. En wat een jaar is het geweest. Veel wijzigingen, nieuwe producten in het assortiment, zoekende naar leveranciers die passen bij mijn visie en mijn instelling, nieuwe klanten mogen begroeten en nu aan het eind van het jaar staat er een team mensen om mij heen die hart hebben voor de onderneming(en) en mij (onder)steunen. Ook wil ik mijn bestaande (trouwe) klanten bedanken. Die zijn met mij meegegroeid en mij trouw gebleven dit jaar ondanks alle nukken en veranderingen.

Vrijdag 19 december kunt u kerststol komen proeven in de keuken, als u in de buurt bent. Wilt u er 1 bestellen ook dat kan tot 18 december.


Wat zit er allemaal in; 100% amandelspijs, krenten en rozijnen, noten, rum, meel, gist en verder helemaal niets. Geen verbeteraars, geen E-nummers, geen stofjes om uw kerststol weken vers te houden, alleen maar pure ingredienten. 

Tijdens kerst en Oud en Nieuw werken we gewoon door. Alleen op vrijdag 2 januari worden er maar bestellingen tot 10 uur aangenomen, daarna wordt alles gemaakt en weggereden. 

Namens Marcel, Richard, Peter en mijzelf HELE FIJNE FEESTDAGEN!




Voor het gehele assortiment en informatie kunt u onze website bezoeken broodjestijd.nl