maandag 24 november 2014

December bij Broodjestijd BV

Helaas alweer een tijdje geleden dat ik nieuwtjes hier heb kunnen melden. December komt er nu met rasse schreden aan en die brengt heel veel lekkers mee. Zo hebben we vorige week de kerststol getest. Niet die voor u maar deze hebben we lekker zelf gegeten. Met de komst van de rijskast kunnen we nu namelijk heel veel zelf vers maken in de keuken. Reint helpt daarin een beetje mee door de ambachtelijke ingrediĆ«nten te kneden den de mooie vormen te maken, daarna komen de producten naar eigen keuken om verder verwerkt te worden. Op de bovenste plank in de rijskast liggen de boterknopen en daaronder de 2 kerststollen van Broodjestijd BV.



Wat zit er allemaal in; 100% amandelspijs, krenten en rozijnen, noten, rum, meel, gist en verder helemaal niets. Geen verbeteraars, geen E-nummers, geen stofjes om uw kerststol weken vers te houden, alleen maar pure ingredienten. Dit houdt wel in dat u deze kerststol geen weken goed kan houden, als dat al zou lukken. Zodra Sinterklaas weer is vertrokken komt het kerstassortiment op de website. 

Voor december is het broodje van de maand een jumbo meergranen met een blauwader kaas, sla, komkommer en lekkere verse pijnboompitten.

Voor het gehele assortiment en informatie kunt u onze website bezoeken broodjestijd.nl