donderdag 23 oktober 2014

BROODJESTIJD BV - SINTERKLAAS

Het weer begint eindelijk mee te werken dat het herfst is en langzamerhand tijd wordt onze gedachten te zetten naar Sinterklaas en kerst.

Zoals vorig jaar kunt u ook dit jaar Sint en kerst assortiment bij Broodjestijd BV bestellen. Alle producten zijn gemaakt in samenwerking met Reint, onze handyman van het zachte assortiment, en worden op onze eigen locatie verder verwerkt. Wat betekent dat? Op de dag van levering gaan de staven, letters, broden bij Broodjestijd BV de oven in en komen vers en misschien nog warm uw kant op. 

Voor de Sinterklaas hebben we een klein assortiment maar o zo lekker:
- hartige saucijzenletter (nog maar een beperkt assortiment te bestellen) 
- roomboter amandelstaven en -letters
- speculaasbrokken (per 2 verpakt)
- stukje gevuld speculaas van 350 gram

Op de website BroodjestijdBV kunt u direct uw bestelling plaatsen. 


 

 

woensdag 1 oktober 2014

Broodjestijd BV - oktober 2014

In de maand oktober staat de speltbol in het zonnetje, een duidelijk broodje waarvan gezegd kan worden dat gezond ook heel lekker is. Met de ambachtelijke filet americain van onze slager uit het Amsterdamse is dit broodje een traktatie op zich. Maar... om het helemaal leuk te maken krijgt u er in oktober een flesje sinaasappelsap 330cl helemaal GRATIS bij.

Dan wordt de website langzaamaan gevuld met allemaal lekkere belegsoorten. Naast de vleeswaren en salades van onze ambachtelijke slager komen er ook steeds meer specialiteiten bij. De houmous zongedroogde tomaatjes bijvoorbeeld is getest door een selecte groep vaste smulpapen van Broodjestijd BV en helemaal lekker bevonden. Zij vinden het dan ook een aanrader om een keer te bestellen.

Op de pagina 'over ons' op de website staat sinds kort een hele mooie uitleg over alle broodsoorten die u bij Broodjestijd BV kunt bestellen. We zijn met name trots op de uitbreiding broodsoorten die volledig uit eigen bakkerij komen. Ambacht met liefde gemaakt en dat verloochent zich niet. Momenteel zitten we in de testfase om van onze boterknoop een Rotterdamsche Bolus te maken. We hebben de kaneel wel maar suikersmaak nog niet helemaal te pakken. Maar wat we geproefd hebben was wel al heel lekker. Als u dan ook een keer een Broodjestijd BV medewerker rollend voorbij ziet komen, heeft die misschien teveel Rotterdamsche Bolussen getest...

Bestellen doet u op het welbekende adres broodjestijd.nl

Met culinaire groet,
Monique Peek
Broodjestijd BV