maandag 30 juni 2014

De zomermaanden deals van Broodjestijd BV

BROODJE VAN DE MAAND JULI

De zomermaanden juli en augustus staan bol van de acties als broodje van de maand. Leuke deals; gezond, lekker en speciaal geprijsd.

Kick-off is een salad shaker MET een pistolet meergranen Maasdammer kaas voor e. 5,00. Zo heeft u voor een leuke prijs een volledige gezonde lunch. Deze deal blijft maar beperkte tijd geldig en zal snel vervangen worden door een nieuwe deal.




Heeft u de nieuwe vloerkadet, meergranenbol en krenten-kaneelbol al geproefd? Zo niet, dan mist u zeker wat. Ouderwets brood zoals brood oorspronkelijk bedoeld is. Geen broodverbeteraar maar uitsluitend bloem, gist, water en zout. De deegstukjes worden gemaakt door Reint Bovenberg, de meesterbakker van Pameijer en bij Broodjestijd de rijskast en oven in zodra u dit broodje geleverd wilt hebben. Ook de krentenbol valt onder dit assortiment, met een vleugje kaneel is dit de topper onder de krentenbollen.

 


Al het lekkers is uiteraard via de website te bestellen www.broodjestijd.nl



Voedselallergie en -intolerantie

Alvast vooruitlopend op de nieuwe richtlijnen die van toepassing worden; in de keuken van Broodjestijd wordt uitsluitend glutenvrij gewerkt als dit vooraf is besteld. Uw bestelling wordt dan als eerste gemaakt voordat alle glutenbevattende producten in de keuken komen.

Bestelt u glutenvrij dat diezelfde dag geleverd dient te worden, wordt een werkstation in de keuken goed ontsmet voordat daar de glutenvrije bestelling gemaakt wordt.

In principe wordt er in de keuken niet gewerkt met noten. Dit betekent echter niet dat er geen sporen van noten in de keuken aanwezig zijn. Heeft u een notenintolerantie zult u uw bestelling ruim van tevoren aan moeten melden.
In de keuken wordt wel gewerkt met zaden.

Voor een lactosevrij dieet kunt u kiezen voor de witte pistolet, hier is geen melkproduct aan toegevoegd. Ook de luxe vleeswaren zoals rosbief en rookvlees bevatten geen lactose of gluten. Dit zijn namelijk hele gebraden stukken vlees in ons assortiment. Daarnaast is gezond ei ook een smakelijke optie. Het vers geperst sinaasappelsap valt ook binnen de veilige producten. Deze wordt namelijk in eigen keuken op bestelling vers geperst. Dan als bijlage is een saladeshaker met sla, tomaat, komkommer en ei ook een veilig product. De dressing wordt in dit geval zelf bereid met uitsluitend olie, azijn en kruiden.  

Wilt u echter uw gast een veganistische of zoutarme lunch serveren, neemt u dan zeker 2 dagen voor levering contact op. 

zondag 1 juni 2014

BROODJESTIJD BV - BROODJE(S) VAN DE MAAND JUNI

BROODJE VAN DE MAAND JUNI

Wederom een nieuw broodje in het assortiment, SPELTbol. Deze ambachtelijke handgevormde bol past binnen de nieuwe weg die Broodjestijd BV is ingeslagen. 
In de maand juni is deze dan ook terecht het 'broodje van de maand'. Met een plak ambachtelijke jong belegen kaas, zongedroogde tomaatjes en uit de fruitpepper serie citroenpeper is dit met recht een goede binnenkomer.





Daarnaast is ook het zacht assortiment helemaal vernieuwd. Samen met Reint Bovenberg van Pameijer boerderij De Kapel, heb ik een geheel eigen Broodjestijd lijn ontwikkeld. De vloerkadet, meergranenbol met zaden en een krenten-kaneelbroodje worden door Reint op locatie gemaakt en daarna komen ze naar mijn keuken om verder verwerk te worden. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst gaan de broodjes een paar uur voor levering pas de rijskast in en worden ze gebakken. Dit zacht assortiment is uitsluitend gemaakt van alleen benodigde bestanddelen. Geen enkele e-nummer of verbeteraar is hieraan te pas gekomen.



Uiteraard bestelt u al dit lekkers gewoon via de website www.broodjestijd.nl