woensdag 1 januari 2014

BROODJESTIJD BV: 2014!!!

Namens alle medewerkers en mijzelf wens ik u een heel voorspoedig en gezond 2014. Via deze weg wil ik ook alle klanten bedanken voor de trouwe klandizie, ik waardeer dat bijzonder.

Het nieuwe jaar starten we met een nieuwkomertje, de PICOLO. Qua uiterlijk identiek als de pistolet wit maar qua smaak een waar smaakbommetje van 60 gram. Een echte aanrader om te proeven.



Naast de eierkoek worden nu ook de zachte broodjes in eigen keuken gemaakt. Het witte broodje is een lekker vloerkadetje, de bruine (uiteraard) een lekker meergranen bolletje.

Het vers geperst sinaasappelsap wil ik natuurlijk ook nog even onder de aandacht brengen. Vers geperst op bestelling, in de koelkast zeker 2 dagen houdbaar. Heeft u geen koeling voorhanden dan geldt de houdbaarheid slechts voor dezelfde dag als levering.

Plannen en ideeen voor 2014 zijn er in overvloed. Wilt u op de hoogte blijven? Op deze pagina wordt alles gepubliceerd. Daarnaast houd ik ook een blog bij via http://broodjestijd.blogspot.nl/

Wilt u zelf uw broodjes kiezen maar deze toch leuk en makkelijk presenteren? Dan is het nu mogelijk een stevige kwaliteit cateringschaal los mee te bestellen. U vindt deze onder serveergerei, een kleine voor 12-14 broodjes en een grote voor max 20-22 broodjes. Daarnaast kunt u ook extra servetten mee bestellen, per pak van 500 stuks. Echte horeca kwaliteit.

Mocht u of uw gast een strikt dieet volgen? Ook hier kunnen wij u in voorzien. Standaard is op de website bij de belegde broodjes een knop voor glutenvrij opgenomen. Vooralsnog wordt een glutenvrije sandwich geserveerd met jonge kaas, ei, gezond jonge kaas en gezond ei. Daarnaast heeft u de keuze tussen wit of bruin brood.

Voor een lactosevrij dieet kunt u kiezen voor de witte pistolet, hier is geen melkproduct aan toegevoegd. De luxe vleeswaren zoals rosbief en rookvlees bevatten geen lactose of gluten. Dit zijn namelijk hele gebraden stukken vlees in ons assortiment. Daarnaast is gezond ei ook een smakelijke optie. Het vers geperst sinaasappelsap valt ook binnen de veilige producten. Deze wordt namelijk in eigen keuken op bestelling vers geperst. Dan als bijlage is een saladeshaker met sla, tomaat, komkommer en ei ook een veilig product. De dressing wordt in dit geval zelf bereid met uitsluitend olie, azijn en kruiden.

Wilt u echter uw gast een veganistische of zoutarme lunch serveren, neemt u dan zeker 2 dagen voor levering contact op.

Bij Broodjestijd kunt u de gehele dag uw bestellingen laten bezorgen. Ontbijt, lunch, overwerk of avondeten wordt op ieder aangegeven tijdstip voor u afgeleverd.

Culinaire groet,

Monique Peek

http://broodjestijd.blogspot.nl/



Voor lunchpakketten in grote aantallen, geheel naar wens samengesteld verwijs ik u naar onze website www.emefge.nl. Wilt u uw personeel de voordelen van een kantine bieden zonder daarvoor een kantine in te richten? Ook daarvoor kunt u eMeFGe Contractcatering inschakelen. Vraag een offerte via info@emefge.nl.



Ontwikkeling website Broodjestijd in samenwerking met:
Peter de Jong, www.artdirector.biz, concept en webdesign
Stefan Grevelink, www.allesonline.eu, CMS webbuilding