maandag 14 oktober 2013

De eierkoek van Broodjestijd, uit eigen keuken

Vanaf deze week (14 oktober) bakken wij ook eierkoeken in eigen keuken. Lekker iedere dag vers, als toetje bij uw lunch of als tussendoortje





Daarnaast ben ik druk om ook de taarten binnenkort in eigen keuken te maken. Een klein assortiment waarvan u weet dat het die dag vers is gemaakt.

Bestellen kan via www.broodjestijd.nl

maandag 7 oktober 2013

Broodjestijd en de nieuwe ontwikkelingen

Zoals u al op de homepage heeft kunnen is er nu ook een biologisch broodje. In de maand oktober is dit het broodje van de maand, met iedere week een ander belegsoort. Daarnaast is het ook opgenomen in de vaste collectie en te bestellen met een keur van beleg die past bij het broodje.



Dan ben ik bezig met nog meer nieuwe ontwikkelingen. Biologisch brood... meergranen en zonnepitten donker brood, in eigen keuken gebakken en verpakt. Nu al te bestellen via e-mail.

Vanaf maandag 14 oktober bakken we ook eierkoeken in eigen keuken. Ook deze komen op de website. Dan ben ik mij nog aan het oriƫnteren om verschillende berliner bollen in het assortiment op te nemen. Meer daarover houdt u nog van mij tegoed.

Daarnaast ben ik bezig om een glutenvrij broodje op te nemen in het assortiment dat net zoals alle andere broodjes gewoon via de website te bestellen is. Deze zal dan het krentenbrood vervangen.

Wilt u uw gast een volledig vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, lactosevrij of zoutarme lunch serveren? Ook daarin kunnen wij een uitgebreid assortiment leveren. Iedereen moet namelijk het gevoel hebben dat er aandacht is besteed aan een lekkere maaltijd. Voor al deze specifieke voorschriften bestelt u minimaal 2 dagen voor levering zodat ik een toegespitste lunch kan samenstellen.


Bij Broodjestijd kunt u de gehele dag uw bestellingen laten bezorgen. Ontbijt, lunch, overwerk of avondeten wordt op ieder aangegeven tijdstip voor u afgeleverd. 


Graafstroomstraat 53k
3044 AP Rotterdam
T 010 281 97 17 (tot ca. 14:00 uur)
info@broodjestijd.nl (vragen over levering/order)


Voor vragen over uw factuur, offertes, aan- of opmerkingen en/of klachten kunt u mailen naar kantoor@broodjestijd.nl


Voor lunchpakketten in grote aantallen, geheel naar wens samengesteld verwijs ik u naar onze website www.emefge.nl