donderdag 31 januari 2013

Broodjestijd deal februari

NIEUW NIEUW NIEUW
CROIS'SANDWICH



Voor het broodje van de maand februari introduceer ik een heel nieuw broodje, de crois'sandwich. 

De crois'sandwich is een sandwich met de zachte textuur van melkbrood maar net zo knapperig als een croissant. Het biedt een rijke smaak van boter en granen en is een gezonde bron van vezels. De crois'sandwich bevat volkorenmeel, lijnzaad, maanzaad en zonnebloempitten. Maar GEEN  kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Om geen afbreuk te doen aan het gezonde imago heb ik gekozen voor komijnekaas, sla, tomaat, komkommer en ei.

Uiteraard is deze ook weer te bestellen via de website broodjestijd.nl.


*************

Helaas is het KPN nog steeds niet gelukt om het bekende telefoonnummer terug te wijzen aan Broodjestijd. Het aanbod dat KPN haar klanten doet is dusdanig nieuw dat de verkoopafdeling er misschien wel van op de hoogte is, maar de verantwoordelijke medewerkers die alles op de juiste plaats moeten zetten achter de schermen blijken niet in het bezit van de juiste tools. Zodra ik mijn telefoonnummer weer terug heb meld ik dat op de website bij Nieuwsberichten en hier. Nogmaals mijn excuses voor deze gang van zaken.

************

De Pasen valt vroeg dit jaar. In de maand maart zal dan ook weer het Paasassortiment op de website worden gezet. Uiteraard ontvangt u tegen die tijd alle benodigde informatie via diverse kanalen.

donderdag 10 januari 2013

TIJDELIJK TELEFOONNUMMER

Door een verkeerde overzetting van ons telefoonabonnement is het telefoonnummer dat u gewend bent te bellen tijdelijk niet bereikbaar. Onze welgemeende excuses voor het ongemak.


De komende dagen zijn wij telefonisch te bereiken op noodnummer

010 - 415 44 18


dinsdag 1 januari 2013

Gelukkig nieuwjaar

Namens alle medewerkers van Broodjestijd


Onze goede voornemens voor 2013 zijn gemaakt. Zo blijft Broodjestijd ook dit jaar volop in beweging. De deal van de maand gaat onverminderd door. Ook dit jaar doe ik mijn best weer lekkere recepten te bedenken die afwijken van het vaste assortiment.

Januari starten we goed... Gezond, verantwoord en natuurlijk. Het broodje van de maand is een kampioentje, tarwebroodje met diverse zaden, belegd met mozzarella, tomaat, sla en walnoten. Daarbij ontvangt u deze maand als (gratis) extraatje een reep van Eat Natural. Een verantwoorde en glutenvrije reep van uitsluitend natuurlijke ingredienten zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ik heb gekozen voor de amandel-abrikoos-yoghurt reep vanwege de frisse smaak.





Marcel Kool
Broodjestijd.nl