woensdag 31 oktober 2012

www.broodjestijd.nl

BROODJE VAN DE MAAND NOVEMBER

Voor de maand november hebben we gekozen voor een BROODJESTIJD DEAL!!!
Italiaanse bol runderham met honing-mosterdsaus en sla INCLUSIEF Appelsientje jus d'orange 0,25cl. Voor de Broodjestijd deal van e. 3,90

De Sinterklaas pagina is ook geopend. Tot 03 december 2012 kunt u uw Sinterklaas bestelling invoeren. Uiteraard worden alle artikelen gebakken en geleverd door de enige Echte Bakker van Rotterdam, van Ballegoie, lid van het Echte Bakkersgilde.


Dan zijn wij ook nog steeds op zoek naar chauffeurs m/v die voor Broodjestijd willen bezorgen. Merendeel van de werkzaamheden is binnen Rotterdam, maar houdt u zeker ook rekening met bezorgdiensten buiten de regio. Uiteraard krijgt u een bedrijfsauto mee om de leveringen uit te voeren. Vutters en gepensioneerden nodigen wij ook uit te solliciteren! Uw cv is van harte welkom op info@broodjestijd.nl.

dinsdag 23 oktober 2012

CHAUFFEUR GEZOCHT M/V

Bent u op zoek naar een leuke baan als chauffeur in Rotterdam? Misschien is Broodjestijd dan op zoek naar u.

Arbeidsovereenkomst o.b.v. oproepcontract. Gemiddeld 20 uur per week m.n. in de ochtenden. Het merendeel levert u bestellingen af bij onze klanten in Rotterdam. Het kan ook voorkomen dat u op werkdagen of in de weekenden leveringen elders in Nederland kan bezorgen.
Werktijden en -dagen in overleg. Aanvang november 2012.

Bent u gepensioneerd of vutter? Ook dan bent u van harte uitgenodigd uw cv in te sturen.

INTERESSE? MAIL UW CV NAAR INFO@BROODJESTIJD.NL

maandag 22 oktober 2012

Houdt u vanaf volgende week onze website in de gaten. Sinterklaas heeft ons een berichtje gestuurd dat hij weer heel veel lekkers gaat bakken die u via onze website www.broodjestijd.nl kunt bestellen.

Uiteraard vergeten wij het broodje van de maand november niet... wat dat is verklappen we nog niet

woensdag 3 oktober 2012

www.broodjestijd.nl broodje van de maand oktober 2012


Voor de maand oktober hebben we gekozen voor 100% volkoren handgesneden boterhammen, vezelrijk Gildekorn van het Echte Bakkers gilde.

U krijgt 3 boterhammen met een overheerlijke rauwe ham, in plakjes gesneden buffelmozzarella, zachte tomatentapenade en sla. 

Een echte aanrader